Utorak, 04/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
04/07Mirassol vs Ituano1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/07/2023 02:07
U nedostatku bolje ponude, često za vas tokom letnjih meseci analiziramo mečeve brazilske Serije B, a ovog puta je izbor pao na duel između Mirasola i Ituana. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Mirasol

Malo ko je mogao da pretpostavi da će Mirasol pružati ovako dobre partije u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, ali u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu, uz samo četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani tim na tabeli, a poznato je da će na kraju prvenstva četiri najbolje prvoplasirane ekipe doći do plasmana u Seriju A.
Posebno dobro Mirasol ove sezone igra na domaćem terenu gde je do sada ova ekipa zabeležila pet trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.
U prošlom kolu je inače ovaj tim poražen na strani kod Gvaranija, kad je bilo 2:1.

Ituano

Kako vreme prolazi, utisak je da će primarni cilj Ituana biti opstanak u Seriji B, a ako se po jutru dan poznaje, deluje da ova simpatična ekipa neće imati previše problema oko toga.
Naime, u ovom trenutku se Ituano nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na Čapekoense, koji se nalazi na poslednjoj poziciji koja vodi u niži rang, a poznato je da na kraju prvenstva čak četiri poslednjeplasirane ekipe na tabeli idu u Seriju C.
U prošlom kolu je Ituano odigrao solidan meč na svom terenu, ali je ipak doživeo poraz od Ponte Prete (0:1).

Naš predlog

Mirasol je kao što smo već napomenuli u poslednje vreme odličan na svom terenu, i svakako da je najbolji podatak za to i četiri vezana trijumfa na poslednja četiri susreta na svom stadionu, pa je topla preporuka jedinica uz kvotu 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.