Sreda, 05/07 - Fudbal, Peru, Primera Division
05/07Sport Boys vs Academia Cantolao1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/07/2023 18:21
U drugom kolu peruanske Klausure ekipa Sport Bojsa dočekuje Akademiju Kantolao. Meč je na programu u utorak u 22.30.
Sport Bojs

Ekipa iz grada Kaljao na obalama Atlanskog okeana dobro je startovala u novoj Klausuri i pobedila u gostima Alijancu Atletik sa 2:1. U nedavno okončanoj Aperturi Sport Bojsi su bili jako slabi i završili su tek na pretposlednjem 18. mestu, sa isto toliko bodova iz takođe 18 odigranih utakmica. Sve je bilo u stilu broja 18, a sigurno je da u ovom klubu žele mnogo bolji rezultat u drugom delu sezone. Počeli su dobro, imaju solidan i raspored pa im u drugom kolu u stiže najslabiji tim lige, i eto šanse da krenu sa dve uzastopne pobede, a čak bi imali četiri u nizu ako se računaju i dve iz finiša Aperture.

Akademija Kantolao

Ekipa iz grada Huačo na jugozapadu Perua igrala je katastrofalno u Aperturi. U 18 utakmica uspeli su da osvoje svega svega 9 bodova, a dali su samo 9 golova, tek po jedan na svakom drugom meču u proseku. Ništa bolje nisu otvorili ni Klausuru, u prvom kolu na svom terenu su poraženi od Sporting Kristala sa 2:0, i čini nam se da im se ne piše ništa dobro ni u narednom periodu. Jedan od retkih timova od koga nisu izgubili u Aperturi bio je upravo njihov sadašnji protivnik, tim Spoert Bojsa, sa kojim su odigrali bez golova na svom stadionu.

Predlog

Iako su ove dve ekipe završile na dva poslednja mesta u Aperturi, ipak je Sport Bojs osvojio duplo više bodova. Ovaj tim je imao 18, dok su gosti stigli samo do 9. U mečevima između ova dva tima pada malo golova u poslednje vreme, u prethodnoj sezoni Sport Bojsi su oba puta, i u Aperturi i u Klausuri, slavili sa po 1:0, dok je pre manje od dva meseca meč završen bez golova u Huaču. Sada se igra na terenu Sport Bojsa i očekujemo njihov siguarn trijumf. za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.