Sreda, 05/07 - Fudbal, Japan, J.League 2
05/07Mito Hollyhock vs Tokushima Vortis1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/07/2023 22:36
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč japanske druge lige, a ovog puta je reč o duelu između Mita i Tokušime. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova.
Mito

Sigurno je da se od Mita dosta više očekivali u ovogodišnjem izdanju japanske druge lige, a poražavajuće zvuči podatak da se u ovom trenutku nekadašnji prvoligaš nalazi tek na devetnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na ekipu koja će na kraju ispasti iz lige.
Na poslednjih pet mečeva Mito je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Okajame, kada je bilo 1:0.
Inače, na svom stadionu ovaj tim ima skor od dva trijumfa, četiri remija i šest poraza.

Tokušima

I Tokušima ne blista ove sezone pošto se trenutno ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na Mito, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Na pet poslednjih mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila jedan trijumf, jedan poraz uz čak tri remija.
Inače, u prošlom kolu je Tokušima remizirala na svom stadionu protiv desetoplasiranog Kušatsua, kada nije bilo pogodaka.
Na gostovanjima je ova ekipa do sada ostvarila dva trijumfa, šest remija i tri poraza.

Naš predlog

Ukoliko želi da i naredne sezone igra u drugoj ligi, Mito hitno mora da popravi skor na domaćem terenu a idealna prilika za tako nešto se susret protiv Tokušime koja ima dosta problema na strani, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.