Četvrtak, 06/07 - Fudbal, SAD, MLS
06/07Njujork Siti vs FC Charlotte1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/07/2023 22:48
Ovogodišnje izdanje MLS-a nam je do sada donelo pregršt uzbuđenja, ali i dosta neočekivanih rezultata. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Njujork Sitija i Šarlota, koji je zakazan za 01:30h.
Njujork Siti

Njujork Siti nije na svom prepoznatljivom nivou ove sezone, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli istočne konferencije, čime je ozbiljno doveden u pitanje plasman u doigravanje.
Na pet poslednjih mečeva nekadašnji šampion Amerike je ostvario čak četiri remija uz samo jedan trijumf i to baš u prošlom kolu kada je Siti slavio na veoma teškom gostovanju kod Montreala, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Na domaćem terenu je do sada Njujork ostvario četiri trijumfa, tri remija i dva poraza.

Šarlot

Primarni cilj Šarlota je plasman u plej-of, a još od samog starta prvenstva je bilo jasno da to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na poslednji tim koji će na kraju izboriti plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva Šarlot je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa tri puta remizirala uz dva remija.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom terenu protiv Montreala, a taj susret je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Na papiru je Siti daleko bolji rival i mišljenja smo da će to potvrditi i na ovom susretu protiv u poslednje vreme izuzetno lošeg Šarlota, zbog čega vam i savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.