Petak, 07/07 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
07/07St Patrick's vs Cork City1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
05/07/2023 14:13
Drugoplasirani tim irske Premijer lige favorit je u okršaju sa doskorašnjim drugoligašem, a nekadašnjim šampionom. Utakmica u Dablinu igra se u petak u 20.45.
Sent Patriks

Za sada sve izgleda odlično kada je u pitanju ekipa Sent Patriksa. Ovaj dablinski tim ušao je u sezonu sa velikim ambicijama, ali je malo ko mislio da su kadri da se \'\'pobiju\'\' za titulu. Trenutno su drugi, za vodećim Šamrokom zaostaju četiri boda, a na ruku im je išao poraz Roversa u Dandalku u prošlom kolu. Sent Patriks je imao lak zadatak protiv polsednjeplasiranog UCD-a, protiv koga su pokaznu vežbu imali strelci i ubacili su sedam lopti u mrežu gradskog rivala kome je ispadanje suđeno. Sent Patriks je dobio prethodnih pet utakmica na svom terenu, a da su bili malo uspešniji na gostovanjima možda bi oni sada bili lideri na tabeli. Već sledeće sedmice čeka ih start u kvalifikacijama za Ligu konferencija, njihov prvi rival je luksemburški Dudelanž i svi se nadaju da Sent patriks može do druge runde kvalifikacija.

Kork Siti

Povratnik u elitu je dosta dobro startovao, ali polako popušta i ponovo je u opasnoj zoni. Kork Siti je bivši šampion Republike Irske, ali proživljava teške dane i prethodne dve godine je igrao u drugoj ligi. Trenutno su na pretposlednjem devetom mestu, a ta pozicija vodi samo u baraž za opstanak. jedino što je utešno je činjenica da ne mogu biti poslednji, jer je to mesto namenjeno UCD-u, i oni će direktno u drugu ligu. Na Korku je da pokuša da preskoči još barem jedan tim i tako se spasi bez igranja baraža. Njihove mete su, pre svih, Drogeda i Slajgo Roversi, a timovi poptu Sent Patriksa su kvalitetniji i svaki bod protiv njih je čist ćar. U prethodna tri kola Kork Siti nije pobedio, izgubili su od Dandalka i derija, a remizirali sa Drogedom na svom terenu u prošlom kolu, što im je veliki propust.

Predlog

Već se treći put ove sezoe sastaju Sent Patriks i Kork Siti. U prva dva slavio je Sent Patriks, u Korku sa 3:2, a na svom terenu sa ubedljivih 4:0. Čini nam se da je tim iz Dablina sada još veći favorit nego što je to bio u dva prethodna okršaja i predlažemo jedinicu sa koeficijentom 1.53 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.