Četvrtak, 06/07 - Fudbal, Belorusija, Vysshaya Liga
06/07Torpedo Zhodino vs Dinamo Minsk1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
06/07/2023 01:32
Beloruska \"Višaja\" se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Žodina i Dinamo Minska. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Žodino

Fudbaleri Žodina se nakon trinaest odigranih kola nalaze na odličnom trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Dinamo iz Minska, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Na trinaest odigranih mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila sedam trijumfa, pet remija i samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli i doživeo taj prvi poraz u šampionatu i to na gostovanju kod Minska, kada je bilo 1:0.

Dinamo Minsk

Nakon drakonske kazne saveza za Soligorsk, ali i jako loših partija BATE Borisova, logično je da će Dinamo Minsk sve to iskoristiti, i najbolji pokazatelj za to je i trenutno prvo mesto na tabeli uz dva boda manjka i odnosu na drugoplasirani Neman.
Do sada je klub iz prestonice Belorusije odigrao trinaest mečeva u prvenstvu i ostvario deset trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza.
U prošlom kolu je lider na tabeli odigrao jedan fantastičan meč i na svom terenu demolirao Belšinu rezultatom 7:2.

Naš predlog

I jedni i drugi imaju velika očekivanja od ovog susreta, ali mišljenja smo ipak da je neosporni kvalitet na strani gostiju, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.