Četvrtak, 06/07 - Fudbal, Argentina, Primera
06/07Union Santa Fe vs Boka Juniors1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
06/07/2023 01:52
Još samo pet kola je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja argentinskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santa Fea i Boke Juniors. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 22h.
Santa Fe

Santa Fe jako loše igra ove sezone, pa je tako ova ekipa došla u situaciju da sae bori za opstanak, pošto se u ovom trenutku ovaj tim nalazi na 26. mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na poslednjeplasirani Arsenal Sarandi, a to bi vrlo verovatno ruku na srce i trebala da bude dovoljna zaliha za opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva Santa Fe je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz i to baš u poslednjem kolu na gostovanju kod Tukumana kada je bilo 1:0.

Boka Juniors

Malo ko je zaista mogao da pretpostavi da će Boka Juniors imati ovoiko problema u ovogodišnjem izdanju Lige Profesional, međutim, trenutno je situacija takva da se tim sa Bombonjere nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, koje na kraju prvenstva ne donosi plasman u Kopa Libertadores, ali ni u Kopa Sudamerikanu.
Na poslednjih pet mečeva klub iz Buenos Ajresa je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Argentine slavio na svom terenu protiv Sarmijenta rezultatom 2:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da i naredne sezone predstavlja Argentinu u klupskim takmičenjima, Boka nema pravo na kiks sve do kraja sezone, a i pored toga smo mišljenja da je tim sa Bombonjere veliki favorit na gostovanju kod ove sezone očajnog Santa Fea pa je topla preporuka 2 uz kvotu 2.50 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.