Subota, 08/07 - Fudbal, Argentina, Primera
08/07CA Central Córdoba vs Njuels Old Bojs1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/07/2023 19:01
Još vrlo malo je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja argentinskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sentral Kordobe i Njuelsa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Sentral Kordobe

Godinama unazad je primarni cilj Sentral Kordobe opstanak u društvu najboljih, a to je naravno bio slučaj i ovog puta.
U ovom trenutku se popularna Železnica nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na "fenjeraša" Arsenal Sarandi, pa je izvesno da ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u Ligi Profesional.
Na poslednjih pet mečeva Sentral Kordoba je ostvarila jedan trijumf uz čak četiri remija, a u prošlom kolu je Železnica remizirala protiv Estudijantesa na strani kada je bilo 1:1.

Njuels

Sigurno je da smo svi od Njuelsa dosta više očekivali, a vrlo lako se može desiti da ova ekipa na kraju ne dođe do plasmana u Kopa Sudamerikanu.
Naime, u ovom trenutku se slavni argentinski klub nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na devetoplasirani Barakas, a poznato je da je ta deveta pozicija ujedno i poslednja koja donosi plasman u kvalifikacije za Sudamerikanu.
Na poslednjih pet mečeva Njuels je bez poraza, a poput svog protivnika na ovom susretu, ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, uz čak četiri remija.

Naš predlog

Njuels igra katastrofalno na strani ove sezone gde je do sada ova ekipa ostvarila samo jedan trijumf i mišljenja smo da će tim iz Kordobe to znati da iskoristi, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.70 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.