Nedelja, 09/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
09/07Atletiko Mineiro vs Korintijans1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/07/2023 01:34
Tokom leta standardo uživamo u čarima brazilske Serije A, a ovog puta smo za vas analizirali meč između Atletiko Mineira i Korintijansa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Atletiko Mineiro

Prošla sezona nije bila preterano uspešna za Atletiko, nakon što je pre toga osvojena titula, i to na jedan veoma ubedljiv način.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, u ovom trenutku se crno-beli nalaze na desetom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo, pa je sva prilika da je san o novoj tituli šampiona Brazila veoma rano završen.
U prošlom kolu su Hulk i drugari remizirali protiv Amerike na meču na kom smo videli četiri pogotka, pošto je na kraju bilo 2:2.

Korintijans

Što se tiče Korintijansa, i ova ekipa u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnije ranga brazilskog fudbala ima velike ambicije, a trenutno se ovaj tim nalazi na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva garantuje opstanak u društvu najboljih.
Na pet poslednjih mečeva Korintijans je ostvario samo jedan trijumf, uz jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Bragantina, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Oba tima igraju dosta slabije nego što su svi to očekivali, a godinama unazad Korintijans igra jako loše na strani, što bi Mineiro i te kako mogao da iskoristi, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.65 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.