Ponedeljak, 10/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
10/07Gremio vs Botafogo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/07/2023 06:17
Brazilska Serija A odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Gremija i Botafoga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Gremio

Nakon prošlogodišnje epizode u Seriji B, Gremio ove sezone ima velike ambicije, a trenutno se ova ekipa nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Flamengo, koji ima i meč viška.
Na poslednjih pet mečeva je povratnik u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala ostvario četiri trijumfa uz samo jedan poraz.
U prošlom kolu je Gremio odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod neugodne Baije i slavio rezultatom 1:2, što je bila osma pobeda u šampionatu.

Botafogo

Malo ko je pre početka šampionata mogao da pretpostavi da će Botafogo igrati ovako dobro ove sezone, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Flamengo i trećeplasirani Gremio, kod koga inače i gostuju u ovom kolu.
Na poslednjih pet susreta u Seriji A, lider na tabeli je ostvario četiri trijumfa uz samo jedan poraz, a u prošlom kolu je Botafogo slavio na svom stadionu protiv Vasko de Gama, pošto je taj meč završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja u derbi meču četrnaestog kola brazilske Serije A, i vrlo lako nam ovaj duel može doneti golove na obe strane.
Ipak, prednost ovog puta dajemo domaćinu, koji će sasvim sigurno imati dosta motiva, pošto pobeda donosi drugo mesto na tabeli, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.20 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.