Sreda, 12/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
12/07Haken vs The New SaintsViše golova u poluvremenutip: 2. Poluvreme
8 / 10 Ulog
09/07/2023 20:45
U prvom kolu novih kvalifikacija za Ligu šampiona švedski Haken dočekuje najbolji tim Velsa. Utakmica se igra u sredu u od 19 časova.
Haken

Haken je pomalo iznenađujuće stigao do titule prošle sezone u Švedskoj. Međutim, navikli smo da se u ovoj zemlji šampioni smenjuju iz godine u godinu i da se sve rešava u poslednjim kolima. To daje draž takmičenju, pa očekujemo da tako bude i ove sezone. Haken je, budući da je šampion, startovao nešto lošije, ali je odličnim igrama u prethodnom periodu stigao vodeći dvojac koji čine Malme i Elfsborg. Posle pobede nad AIK-om u Solni, ali i neočekivanom poraza Malmea, Haken je prišao na samo tri boda zaostatka, doduše uz jednu utakmicu više odigranu, ali tek je polovina prvenstva. Sada kreću u misiju obezbeđivanja evopske jeseni, a prvi korak moraju da naprave protiv najboljeg tima Velsa, ekipe TNS-a.

TNS

Osim sezone u kojoj je Konahs Ki sve iznenadio i osvojio titulu, uglavnom šampionski lovor na svoje glave stavljaju fudbaleri TNS-a. Odavno je još bilo kad je Ril postao šampion, a taj tim više ni ne postoji na mapi. TNS je bio baš ubedljiv prošle sezone, ostavili su Konahs Ki na 22 boda zaostatka, ali problem može biti činjenica da su poslednji takmičarski meč odigrali još poslednjeg dana aprila, kada su trijumfom nad Bala Taunom od 6:0 postali pobednici FA kupa. Zato je TNS dosta aktivan u pripremnom periodu, odigrali su četiri utakmice i zabeležili po dve pobede i poraza. Savladali su Krusaders iz Severne Irske i engleskog niželigaša Maklsfild, ali su poraženi od Hamiltona iz Škotske i Kardifa, člana Čempionšipa.

Predlog

Sve je na strani Hakena, u jeku su sezone, a i sigurno su kvalitetniji tim. Možda neće biti ubedljivi u prvom meču, ali je koeficijent za jedinicu minimalan i ne isplati se igrati na trijumf Hakena. Zato se nama čini da će na početku biti ispitivanje snaga i zato predlažemo igru više golova u drugom poluvremenu. Za 2> koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.