Ponedeljak, 10/07 - Fudbal, Švedska, Seperetan
10/07Helsingborg vs IFK Estersund1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/07/2023 20:45
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč švedske druge lige, a ovog puta je izbor pao na duel između Helsinborga i Estersunda. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Helsinborg

Svakako da Helsinborgu nije mesto u drugoj ligi, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli što na kraju prvenstva znači i selidbu u treći po kvalitetu rang švedskog fudbala.
Do sada je Helsinborg odigrao dvanaests mečeva i ostvario samo dva trijumfa, četiri remija i čak šest poraza.
Ruku na srce u poslednje vreme ova ekipa pruža nešto bolje partije, pa tako na četiri vezana meča ne zna za poraz, a u prošlom kolu je savladana Eklistuna na gostovanju, kada je bilo 0:1.

Estersund

I Estersund ima velike ambicije ove sezone, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji prvoligaš je ostvario jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Estersund odigrao jedan odličan meč na svom terenu protiv Orgritea, a taj duel je završen rezultatom 2:1, što je bila četvrta pobeda u sezoni.

Naš predlog

U poslednje vreme Helsinborg igra dosta dobro, i mišljenja smo da će ta serija biti nastavljena i na duelu protiv Estersunda, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.