Sreda, 12/07 - Fudbal, Argentina, Primera
12/07Rosario Central vs CA Central Córdoba1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/07/2023 21:03
Još vrlo malo je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja argentinske Lige Profesional, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Rosarija i Sentral Kordobe. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 23 časa i 45 minuta.
Rosario

Fudbaleri Rosarija igraju solidno ove sezone, a u ovom trenutku se slavni argentinski tim nalazi na osmom mestu na tabeli i ukoliko tu ostane, izboriće plasman u Kopa Sudamerikanu, što između ostalog i jeste bio primarni cilj za ovu sezonu.
Na poslednjih pet mečeva je Rosario ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Estudijantesa, kada nije bilo pogodaka.

Sentral Kordoba

U ovom trenutku se popularna "Železnica" nalazi na šesnaestom mestu na tabeli, a ono što je skoro pa sigurno je da ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih, ali treba napomenuti da Sentral Kordoba i dalje ima šanse da dospe na jednu od prvih devet pozicija i izbori plasman u Kopa Sudamerikanu.
U poslednje vreme "Železnica" igra zaista sjajno pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva bez poraza, a u tom periodu je ostvareno dva trijumfa i tri remija.

Naš predlog

Veoma neizvestan meč u najavi, ali ipak, poznato je svima koliko je u Argentini bitna prednost domaćeg terena, pa vam najviše zbog toga i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.