Utorak, 11/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
11/07Hamrun Spartans vs Maccabi Haifa1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/07/2023 21:13
Od utorka su na programu mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hamruna i Makabija iz Haife. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Hamrun

Hamrun je aktuelni šampion Malte pošto je na kraju prošle sezone ova ekipa osvojila prvo mesto uz čak devetnaest bodova viška u odnosu na Birkirikaru, pa se stiče utisak da se pitanje naslova prvaka ove zemlje nijednom i nije dovelo u pitanje.
I ovog puta Hamrun ima velike ambicije, ali žreb za Ligu šampiona ovoj ekipi nimalo nije bio naklonjen, pošto su za rivala u prvom kolu kvalifikacija dobili Makabi iz Haife, koji je kao što to dobro poznato prošle sezone igrao u grupnoj fazi ovog takmičenja i nimalo se nije obrukao.

Makabi Haifa

Ponovo je Makabi iz Haife došao do titule prvaka Izraela, a najzaslužniji čovek za to je bio Barak Bahar koji je u međuvremenu postao novi trener Crvene zvezde, sa kojom će i ove sezone igrati Ligu šampiona.
Na kraju prošlog prvenstva je klub iz Haife imao čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Ber Ševu, što nam samo pokazuje da ni Makabi nije imao problema oko novog naslova prvaka.
Inače, u pripremnom periodu je ovaj klub igrao promenljivo ali je utisak da je i pored toga izraelski predstavnik veliki favorit na ovom duelu.

Naš predlog

Kao što smo već konstatovali, mišljenja smo da će sav kvalitet izraelskog šampiona isplivati na površinu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 uz kvotu 1.40 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.