Sreda, 12/07 - Fudbal, Južna Koreja, K-League Classic
12/07Seoul vs Suwon City1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/07/2023 07:32
Posle baš dosta vremena za vas smo analizirali jedan meč iz prvenstva Južne Koreje, a ovog puta je izbor pao na duel između Seula i Suvona. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova i 30 minuta.
Seul

Fudbaleri Seula se u ovom trenutku nalaze na trećem mestu na tabeli i sva je prilika da ni ovog puta neće biti ništa od šampionske titule, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak dvadeset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Ulsan.
Na poslednjih pet mečeva je Seul ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remja.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion ove zemlje poražen na gostovanju kod Đonbuka, kada je bilo 2:1.

Suvon

Što se tiče Suvona, nakon nešto više od polovine prvenstva ova ekipa se nalazi na desetoj poziciji, i kako sada stvari stoje utisak je da će se Suvon do možda i poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva je ova simpatična ekipa bez trijumfa, a u tom periodu je ostvareno dva remija, ali i tri poraza.
U prošlom kolu je Suvon odigrao solidan meč na svom terenu protiv Inčona na kom smo videli čak četiri pogodaka, ali na kraju ipak nije bilo pobednika, pošto je krajnji rezultat bio 2:2.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da je domaćin veliki favorit na ovom duelu zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.