Četvrtak, 13/07 - Fudbal, SAD, MLS
13/07Los Angeles FC vs FC St. Louis1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
12/07/2023 07:41
MLS liga se i ove godine igra po nešto ubrzanom principu, pošto se mečevi igraju na svaka tri dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Los Anđelesa i Sent Luisa koji je zakazan za 04:30h.
Los Anđeles

Poznato je da je Los Anđeles aktuelni šampion Amerike, a dosta dobro ova ekipa igra i u ovogodišnjem izdanju MLS-a, o čemu najbolje govori podatak da se trenutno Karlos Vela i drugari nalaze na trećem mestu na tabeli zapadne konferencije uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sent Luis, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva aktuelni šampion Amerike je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je LAFC remizirao na svom terenu protiv San Hozea, kada je bilo 1:1.

Sent Luis

Sent Luisu je ovo debitantska sezona u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala i utisak je da ni oni najveći optimisti nisu mogli da očekuju da će se ova ekipa nakon prve polovine šampionata nalaziti na fenomenalnom prvom mestu na tabeli zapadne konferencije uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Sijetl Saunders.
Na poslednjih pet mečeva je lider na tabeli ostvario tri trijumfa, uz dva remija, a u poslednjem kolu MLS-a je ova ekipa slavila na veoma teškom gostovanju kod Toronta, pošto je taj duel u Kanadi završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Vrlo lako se može dogoditi da nam ovaj duel donese dosta pogodaka, ali pre toga vam ipak preporučujemo da probate sa jedinicom, pošto je sigurno da će domaća ekipa biti silno motivisana da savlada trenutno prvoplasiranu ekipu na tabeli, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.