Petak, 14/07 - Fudbal, Meksiko, Primera
14/07Chivas Rayadas vs Nekaksa1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
12/07/2023 18:24
Posle baš dosta vremena smo za vas analizirali jedan meč meksičkog šampionata, a ovog puta je izbor pao na duel između Gvadalahare i Nekakse. Početak ovog susreta je zakazan za 05:00h.
Gvadalahara

Fudbaleri Gvadalahare igraju fantastično na početku ovogodišnjeg izdanja meksičkog šampionata a najbolji pokazatelj za to je i trenutno prvo mesto na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu su izabranici Veljka Paunovića slavili na veoma teškom gostovanju kod Leona, a taj susret je završen rezultatom 1:2.
U drugom kolu je lider na tabeli bez većih problema na svom stadionu savladao ekipu San Luisa, a taj susret je završen rezultatom 3:1.
Inače, poslednji međusobni susret između ova dva tima je odigran početkom aprila ove godine i završen je pobedom Gvadalahare od 1:0.

Nekaksa

Nekaksa nije imala baš najbolji raspored na startu šampionata, pa deluje da su dva boda iz prva dva meča nešto što bi i te kako moglo da zadovolji sve navijače ovog tima.
U prvom kolu je trenutno jedanaestoplasirani tim na tabeli remizirao na veoma teškom gostovanju kod Toluke, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.
U prošlom kolu je Nekaksa odigrala dobar meč na svom terenu protiv Tihuane, i nekako uspela da dođe do boda, nakon pogotka u drugom minutu sudijske nadoknade (1:1).

Naš predlog

Utisak je da je domaći tim veliki favorit na ovom duelu i sva je prilika da će izabranici Veljka Paunovića i posle ovog kola ostati na prvom mestu na tabeli pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.