Petak, 14/07 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
14/07Palmeiras vs Sao Paulo1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
12/07/2023 18:40
U noći između četvrtka i petka nas očekuje dosta zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Palmeirasa i Sao Paula. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Palmeiras

Nakon dve vezane titule u Kopa Libertadoresu, Palmeiras je prošle godine stigao i do trofeja u Seriji A, a svakako da ova ekipa i ovog puta ima najviše moguće ambicije na sva tri fronta.
Ipak, za sada su izostale dobre partije u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, dok je u Kopa Libertadoresu izboren plasman u nokaut fazu što i jeste bio primarni cilj za ovaj deo sezone.
U prvom meču četvrtfinala brazilskog Kupa, Zeleni su poraženi na gostovanju kod Sao Paula, a sada će istog rivala dočekati u revanšu.
Inače, u poslednjem kolu Serije A, Palmeiras je u velikom derbiju remizirao protiv Flamenga kada je bilo 1:1.

Sao Paulo

Godinama unazad Sao Paulo ne uspeva da se umeša u borbu za naslov prvaka, a deluje da ovaj tim i ovog puta ima ozbiljne ambicije.
Primarna će svakako biti plasman u Kopa Libertadores, a u ovom trenutku se ovaj tim nalazi tek na osmom mestu na tabeli, mada se mora priznati da Sao Paulo u poslednje vreme igra dosta dobro, pa je tako nekadašnji šampion Brazila na četiri poslednja meča u svim takmičenjima ostvario tri trijumfa i jedan remi.
U prošlom kolu Serije A je osmoplasirani tim na tabeli remizirao na teškom gostovanju kod Bragantina kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

U poslednje vreme Palmeiras ima dosta problema i utisak je da bi možda bilo i previše kada bi ova ekipa bila eliminisana i iz četvrtfinala brazilskog Kupa, zbog čega vam najviše i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.