Subota, 15/07 - Fudbal, Argentina, Primera
15/07Urakan vs Taljeres KordobaDupla šansatip: X2
9 / 10 Ulog
14/07/2023 07:31
Još vrlo malo je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja argentinskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Urakana i Taljeresa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Urakan

Fudbaleri Urakana igraju jako loše u poslednje vreme i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da ovu ekipu naredne sezone gledamo u nižem rangu.
Naime, u ovom trenutku se Urakan nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na Arsenal Sarandi, koji zauzima poslednje mesto.
Na pet poslednjih mečeva ova ekipa je bez trijumfa, a u prošlom kolu je Urakan poražen na gostovanju kod Boke Juniors kada je bilo 1:0.

Taljeres

Fudbaleri Taljeresa čitavim tokom šampionata igraju na jednom veoma visokom nivou, pa se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na odličnom drugom mestu na tabeli, uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani River Plejt.
Na poslednjih pet mečeva najprijatnije iznenađenje šampionata je ostvarilo dva trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod Lanusa.
U prošlom kolu je Taljeres nažalost samo remizirao na svom terenu protiv Santa Fea, a taj duel je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Taljeres još uvek ima kakvu takvu nadu da se umeša i u borbu za šampionski pehar, pa je sigurno da će gosti imati ogroman motiv na ovom susretu, a na sve to Urakan igra katastrofalno u poslednje vreme, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 uz kvotu 1.41 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.