Subota, 15/07 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
15/07Haken vs Brommapojkarna1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
14/07/2023 08:24
Utisak je da ovogodišnje izdanje švedskog fudbalskog prvenstva odavno nije bilo ovako interesantno, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hekena i Bromapojkarne. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Heken

Poznato je da je Heken čitavim tokom prošlog šampionata igrao sjajan fudbal, i na kraju je to bilo dovoljno za naslov prvaka Švedske.
Sigurno je da i ovog puta ova ekipa ima potpuno iste ciljeve, a u ovom trenutku se aktuelni šampion ove zemlje nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Elfsborg.
U poslednje vreme Heken igra fantastično pa je tako ova ekipa na pet poslednjih duela ostvarila četiri trijumfa i jedan remi, a u prošlom kolu je ovaj tim slavio na teškom gostovanju kod AIK-a, kada je bilo 1:2.

Bromapojkarna

Primarni cilj Bromapojkarne će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na sjajnom devetom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, pa je utisak da svi navijači ove ekipe imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo.
Na poslednjih pet mečeva Bromapojkarna je ostvarila samo jedan trijumf, uz čak četiri poraza, a u prošlom kolu je ovaj tim poražen na svom terenu od Degerforsa, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Sve osim sigurnog trijumfa aktuelnog šampiona Švedske bi bilo zaista ogromno iznenađenje, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.