Nedelja, 16/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
16/07Botafogo vs Bragantino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/07/2023 09:01
U vrelim letnjim danima smo navikli na mečeve brazilske Serije A, a ovog vikenda nas očekuju susreti 15. kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Botafoga i Bragantina, koji je zakazan za 02:00h.
Botafogo

Deluje da ni oni najveći optimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Botafoga igrati ovako dobro u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na drugoplasirani Flamengo, što je zaista ogromna razlika.
Do sada je lider na tabeli odigrao četrnaest mečeva u Seriji A i ostvario čak dvanaest trijumfa i dva poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Gremija kada je bilo 0:2.

Bragantino

Godinama unazad Bragantino pruža poprilično dobre partije u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz primera radi samo dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Flamengo.
Na poslednjih pet mečeva Red Bul je bez poraza a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa uz dva remija.
Inače, u prošlom kolu Serije A, Bragantino je odigrao dobar meč na svom terenu protiv Sao Paula, ali to ipak nije bilo dovoljno za pobedu pošto je taj duel završen bez pobednika i golova.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše pogodaka, ali i pored toga smo poprilično ubeđeni u trijumf lidera na tabeli koji je za sada maksimalan na svom stadionu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.