Nedelja, 16/07 - Fudbal, Argentina, Primera
16/07Himnasija La Plata vs Boka Juniors1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
16/07/2023 05:48
Još samo četiri kola je ostalo do kraja argentinskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Himnazije i Boke Juniors. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Himnazija

Primarni cilj tima iz La Plate je bez ikakve sumnje bio opstanak u društvu najboljih, što je i ostvareno, pa je utisak da Himnaziju do kraja šampionata očekuje nekoliko izuzetno mirnih mečeva.
Na poslednjih pet susreta ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, tri remija i jedan poraz.
U prošlom kolu je Himnazija odigrala jedan jako loš meč na gostovanju kod Atletiko Tukumana, koji je domaćin bez većih problema rešio u svoju korist, rezultatom 2:0.

Boka Juniors

Sigurno je da je tim sa Bombonjere najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja argentinske Lige Profesional, međutim, Boka Juniors još uvek može da spase sezonu plasmanom u Kopa Sudamerikanu.
U ovom trenutku se argentinski velikan nalazi na devetom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u drugo po kvalitetu klupsko takmičenje u Južnoj Americi.
U prošlom kolu je inače Boka Juniors slavila na svom terenu protiv Urakana, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Kao što smo već konstatovati, tim iz La Plate nema previše takmičarskih motiva, što bi po našem mišljenju Boka Juniors mogla i morala da iskoristi, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.