Ponedeljak, 17/07 - Fudbal, Rumunija, Liga I
17/07Dinamo Bucureşti vs Univ. CraiovaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
16/07/2023 22:04
Povratnik u elitu imaće težak zadata na startu novog šampionata Rumunije. Meč u prestonici ove zemlje igra se u ponedeljak u 20.30.
Dinamo Bukureš

Slani Dinamo završio je pre dve sezone u drugoj ligi. Srećom po njihove navijače nisu dugo izbijali iz leite i vratili su se nakon samo jedne sezone. Taj povratak nije bio lak, igrali su plej-of u drugoj ligi, zauzeli tek četvrto mesto pa su igrali dvomeč sa Arđesom od koga su bili bolji zahvaljujući ubedljivijem trijumfu u Bukureštu od poraza u gostima. Mnoge ekipe iz nekada jakog prvenstva Rumunije su imale ogromnih finanasijskih problema jer se ulaganja nisu ispaltila i mmnogo njih je moralo u niži rang, što zbog plasmana, što administrativno. Dinamo je na novom početku, nije to više ekipa za strahopoštovanje, ali za poštovanje jeste, posebno kada igra pred svojim navijačima.

Univerzitatea

Gosti iz Krajove su završili kao četvrti u eliti i nisu uspeli da se domognu izlaska u Evropu. Pokušaće to u ovoj sezoni, kvalitet poseduju, samo moraju da budu konstantniji u rezultatima. Zanimljivo je da su na kraju zaostajali samo dva boda za trećeplasiranim Klužom, i da su pobedili u poslednjem kolu na svom terenu Sepsi, a ne izgubili, bili bi treći i igrali u kvalifikacijama za Ligu konferencija. I Univerzitatea je nakada značila nešto ne samo u Rumuniji, već i u Evropi, ali su i oni jedan od timova koji se susreo sa problemima u finansiranju. Uspeli su nekako da održe glavu iznad površine, i sada imaju sasvim respektabilan tim koji lako može da se umeša u bitku za najviši plasman.

Predlog

Prvo kolo je u pitanju i tada su iznenađenja najčešća. Na tu kartu igraju u Dinamu i nadaju se iznenađenju i trijumfu nad odličnim gostima iz Krajove. Neće to ići lako, ali neće lako ni Univerzitatea do pobede. Zato je bolje izbeći konačan ishod i igrati na golove kojih ne bi trebalo da bude nogo, makar na premijeri. Naš tip je igra 0-2 gola za koju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.