Utorak, 18/07 - Fudbal, Rumunija, Liga I
18/07Voluntari vs BotoşaniUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
17/07/2023 03:41
Rumunsko prvenstvo je startovalo ovog vikenda, a i u ponedeljak nas očekuju dva poslednja susreta premijernog kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Voluntarija i Botošanija koji je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Voluntari

Ekipa Voluntarija je prošlu sezonu završila na devetom mestu na tabeli, a sve to je ovom timu donelo plasman u plej-of za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, gde ovaj tim nažalost nije imao sreće.
Naime, u duelu protiv Krajove koja je sredinom drugog dela igre imala prednost od 3:0, Voluntari se vratio i pogotkom u sedmom minutu sudijske nadoknade uspeo da dođe do produžetaka, kasnije i do penala, ali je tu Krajova bila bolja i došla do plasmana u kvalifikacije za treće po kvalitetu klupsko takmičenje.

Botošani

Ono što je bez ikakve sumnje najbitnije je podatak da je Botošani uspeo da obezbedi opstanak u društvu najboljih, a svakako da će to primarni cilj biti i ove sezone.
Prošli šampionat je ova simpatična ekipa završila na prvom mestu iznad crte, i to uz pet bodova viška u odnosu na Arad, ali treba istaći da je ovaj tim odavno obezbedio opstanak u ligi, što je i bio razlog za nešto slabije partije u finišu šampionata.
Ipak, u poslednjem kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Miovenija kada je bilo 5:1.

Naš predlog

I jedni i drugi će pre svega želeti da sačuvaju prvoligaški status, a ako se ukaže prilika za nešto više, sigurno je da ni Voluntari ni Botošani neće prokockati.
Vrlo lako se može desiti da nam ovaj duel donese dosta pogodaka, pa vam zato preporučujemo igru 3+ uz fantastičnu kvotu 2.35 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.