Utorak, 18/07 - Fudbal, Argentina, Primera
18/07Tigre vs Barracas Central1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
17/07/2023 03:50
Argentinska Liga Profesional polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tigrea i Barakasa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Tigre

Fudbaleri Tigrea se u ovom trenutku nalaze na devetnaestom mestu na tabeli i ovaj tim ćemo i naredne sezone gledati u društvu najboljih, ali je sva prilika da Tigre neće uspeti da se domogne plasmana  Kopa Sudamerikanu, što i jeste bio primarni cilj pre početka šampionata.
Devetoplasirani Godoj ima trenutno čak deset bodova viška, što je na četiri kola pre kraja verovatno i nenadoknadiva razlika.
U prošlom kolu je Tigre slavio na gostovanju kod Instituta, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Na domaćem terenu je do sada ovaj tim odigrao jedanaest mečeva i ostvario četiri trijumfa, tri remija i četiri poraza.

Barakas

Barakas je poput Tigrea došao do opstanka, što i jeste bio primarni cilj, a utisak je da ova ekipa još uvek nije rekla ni svoju poslednju reč kada je u pitanju plasman u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu, iako šanse nisu velike, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na petnaestoj poziciji uz sedam bodova manjka u odnosu na devetoplasirani Godoj Kruz, koji ima i meč više.
Na poslednjih pet mečeva Barakas je ostvario dva trijumfa uz tri remija, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Argentinos Juniorsa, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Težak meč za prognoziranje, koji nam po svemu sudeći neće doneti previše pogodaka, a prednost ovog puta dajemo domaćinu, koji do sada u svojoj istoriji nijednom nije doživeo poraz od Barakasa.
Kladionica Mozzartbet jedinicu plaća sa sjajnom kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.