Utorak, 18/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
18/07FC Struga Trim Lum vs ŽalgirisDupla šansatip: 1X
9 / 10 Ulog
17/07/2023 16:58
Makedonski šampion doneo je sasvim dobra rezultat iz Litvanije, ali još ništa nije završeno. Meč se igra u utorak u 17 časova.
Struga

Prvak Severne Makedonije, ako neko nije znao, je ekipa Struge. Oni su prošle sezone bili uspešniji od Škupija i Škendije i to za skoro desetak bodova više. Imali su priliku da dođu i do duple krune, ali ih je u finalu pobedila ekipa Đorče Petrov na penale. U prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odigrali su bez golova sa šampionom Litvanije Žalgirisom, ali posao nije završen u Viljnusu. Revanš je u Ohridu, a da bi Struga prošla dalje mora da pobedi. Prvenstvo Severne Makedonije neće početi još neko vreme i to može biti ozbiljan hendikep za tim Struge, pogotovo jer je rival u jeku svog šampionata.

Žalgiris

Već nekoliko sezona \'\'zelena šuma\'\' dominira u Litvaniji, ne samo u košarci, već i u fudbalu. Možda se ove sezone nešto promeni, s obzirom da je trenutni lid4r u prvenstvu tim Panevežisa koji ima tri boda više i utakmicu manje od Žalgirisa. Nije to velika prednost, ali je litvansko prvenstvo takvo da favoriti retko gube bodove i može se ispostaviti da razlika i nieje toliko mala. Radi se, ruku na srce, o jednoj od najslabijih evropskih liga, vidi se to i po rezultatima njihovih predstavnika na početku evropskih kvalifikacija, a ni Žalgiris, ni Panevežis, nisu pobedili svoje rivale na domećem tereni. Žalgiris Strugu, a Panevežis ekipu Milsamija iz Moldavije.

Predlog

Možda Žalgiris ima poznatije ime, s obzirom da Struga nema iskustva igranja u Evropi, ali to u ovoj fazi kvalifikacija ne znači ništa. Zat smtramo da će makedonski tim biti bliži uspehu i prolasku u drugo kolo. Pitanje je samo da li posle 90 ili 120 minuta. Naš predlog je dpla šansa na Strugu, a za 1x koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.