Utorak, 18/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
18/07Breidablik vs Shamrock Rovers1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/07/2023 02:27
U utorak se nastavljaju mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Breidablika i Šamroka. Prvi duel između ove dve ekipe je završen pobedom islandskog šampiona od 0:1, a revanš duel je zakazan za 21:15h.
Breidablik

Breidablik je sjajno igrao prošle sezone i potpuno zasluženo došao do naslova prvaka Islanda, a fenomenalno je ova ekipa započela i kvalifikacije za plasman u Ligu šampiona.
Prvo je Breidablik u pretkolu uspeo da eliminiše Tre Pene i Budućnost i to na jedan izuzetno ubedljin način, a nakon toga je ova ekipa slavila i na teškom gostovanju kod Šamroka, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1, pa šampion Islanda ima lepu šansu da dođe do plasmana u drugo kolo kvalifikacija.

Šamrok

Godinama unazad Šamrok dominira irskim fudbalom, a to je naravno bio slučaj i prošle godine kada je ova ekipa bez većih problema došla do novog naslova prvaka.
I u ovogodišnjem izdanju irske lige Šamrok drži sve konce u svojim rukama, pošto se Roversi trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli.
Svakako da smo očekivali dosta više od ove ekipe u prvom kolu kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona, ali je na kraju Breidablik bio bolji i zasluženo slavio sa 0:1, što svakako nije nenadoknadiva prednost.

Naš predlog

Breidablik je u prvom duelu pokazao da partije u pretkolu kvalifikacija nisu bile slučajnost, a mišljenja smo ćak da će šampion Islanda slaviti i u revanšu protiv Šamroka, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet prirpemila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.