Sreda, 19/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
19/07Šapekoense vs Ituano1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/07/2023 02:58
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč brazilske Serije B, a ovog puta je izbor pao na duel između Čapekoensea i Ituana. Susret između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Čapekoense

Sve je nekako krenulo nizbrdo od kako je ovu ekipu zadesila ona tragična avionska nesreća, pa otuda i ne čudi ispadanje ovog kluba u Seriju B.
Kako sada stvari stoje, nažalost, vrlo lako se može desiti da popularni Čape naredne godine gledamo u trećoj ligi, pošto se u ovom trenutku dojučerašnji prvoligaš nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje na kraju sezone znači i selidbu u Seriju C.
U prošlom kolu je Čapekoense ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv CRB-a, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Ituano

Što se tiče Ituana, primarni cilj ove ekipe će biti pre svega opstanak u društvu najboljih, a ukoliko se ukaže prilika za nešto više, sigurno je da će je fudbaleri ove ekipe i iskoristiti.
U ovom trenutku se Ituano nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan poraz uz čak tri remija.
U prošlom kolu je Ituano remizirao na gostovanju kod Sampajo Koreje, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Veoma važan meč za Čapekoense, koji je po našem mišljenju na papiru bolji rival, i deluje da bi nekadašnji prvoligaš to večeras mogao i da potvrdi, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.