Četvrtak, 20/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
20/07Narva United vs PyunikPoluvreme/Krajtip: 2/2
9 / 10 Ulog
18/07/2023 18:35
Nemamo dilemu ko će ići dalje, a ne bi trebalo da je bude ni oko ishoda revanša. Meč u Estoniji igra se u četvrtak u 17.30.
Narva

Ekipa Narve je izgubila u prvoj utakmici u Jerevanu sa 2:0. Mislimo da su dobro prošli u utakmici u kojoj je domaćin ima 26 šuteva a gost samo dva, uz preko 80% poseda za tim Pjunika. Estonski tim je, pored svega ovoga, u jako lošoj formi i boriće se za opstanak u svom prvenstvu. Trenutno su tek na 8. mestu i imaju samo tri boda više i utakmicu više od prvog tima ispod crte. Iznenađenje je bio njihov plasman u evropske kupove pored mnogo jačih timova, ali se to dogodilo prošle sezone, dok se ove sve vratilo na svoje mesto i opet Levadija i Flora igraju neku svoju ligu, a svi ostali se bore za opstanak.

Pjunik

To što nisu odbranili titulu u Jermeniji bio je veliki kiks za Pjunik, posebno nakon odličnih izdanja u Evropi u prošloj sezoni kada su sakupili dosta bodova igrajući i u grupnoj fazi Lige konferencija. Sada će im ulazak u grupu biti mnogo teži jer nemaju prava na kiks, odnosno na neki poraz, kao što bi imali da su krenuli u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prvenstvo Jermenije još nije počelo i prvi cilj za tim iz Jerevana je povratak titule koja je otišla timu Urartu, bivšem Banantsu. U prvom meču protiv Narve Pjunik je dominirao, mogao je da slavi mnogo ubedljivije nego što jeste, a gotovo smo ubeđeni da će to uraditi u revanšu.

Predlog

Za Pjunik je najbitnije da što pre reši meč i ne dozvoli Narvi da eventualnim vođstvom dođe do nekog poleta u kome bi mogli da ugroze dva gola prednosti koje Jermeni donose u Estoniju. Zato očekujemo da se sve reši već u prvih 45 minuta, odnosno da Pjunik dođe do prednosti i mirno privede revanš kraju. Za prelaz 2/2 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.