Četvrtak, 20/07 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
20/07Botafogo vs PatronatoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
19/07/2023 08:12
U noći između srede i četvrtka nas očekuju mečevi plej-ofa za plasman u nokaut fazu Kopa Sudamerikane, a ovog puta smo analiziralo meč između Botafoga i Patronata, koji je zakazan za 00:00h.
Botafogo

Malo ko je mogao da pretpostavi da će Botafogo ove sezone pružati ovako dobre partije, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli Serije A, uz čak dvanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Flamengo.
Na sve to, ovaj tim je na pragu plasmana u nokaut fazu Kopa Sudamerikane, pošto je u prvom meču doigravanja ova ekipa slavila na gostovanju kod Patronata, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, u poslednjem kolu Serije A, lider na tabeli je slavio protiv Bragantina, rezultatom 2:0.

Patronato

Kako sada stvari stoje Patronato nećemo gledati u nokaut fazi Kopa Sudamerikane, pošto je ova ekipa u prvom meču doigravanja poražena na svom stadionu od Botafoga, koji igra sjajno ove sezone, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Što se tiče argentinskog šampionata, poznato je da se Patronato ove sezone takmiči u drugoj ligi, i mora se priznati da smo daleko više očekivali od ove ekipe, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli, uz četiri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u zoni plej-ofa.

Naš predlog

Mišljenja smo da je Botafogo veliki favorit i u ovom revanšu, ali vam pre toga savetujemo da probate sa igrom na veliki broj pogodaka, odnosno 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.