Četvrtak, 20/07 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
20/07San Lorenco vs Medellín1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/07/2023 08:26
U noći između srede i četvrtka nas očekuju revanš mečevi plej-ofa za plasman u nokaut fazu Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta pripremili duel između San Lorenca i Independijentea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
San Lorenco

Nažalost, San Lorenco nije uspeo da dođe do direktnog plasmana u nokaut fazu drugog po kvalitetu klupskog takmičenja u Južnoj Americi, pa će morati preko plej-ofa da potraži svoju šansu.
U prvom meču doigravanja, argentinski predstavnik je slavio na veoma teškom gostovanju kod Independijentea iz Medeljina, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, što se tiče argentinskog prvenstva, u ovom trenutku se San Lorenco nalazi na trećem mestu na tabeli i smeši mu se plasman u Kopa Libertadores.

Independijente Medeljin

Odmah pri samom žrebu za doigravanje u Kopa Sudamerikani, jasno je bilo da kolumbijski predstavnik ima male šanse protiv ove sezone odličnog San Lorenca.
Iako je Independijente pružio odličan otpor, argentinski predstavnik je ipak slavio sa 0:1 i došao nadomak plasmana u završnu fazu drugog po kvalitetu klupskog takmičenja u Južnoj Americi.
U prvenstvu Kolumbije se tim iz Medeljina trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli, ali tamo je odigrano tek jedno kolo, pa je još uvek rano pričati o bilo čemu.

Naš predlog

San Lorenco igra na veoma visokom nivou ove sezone i sve osim prolaska ovog tima u nokaut fazu Kopa Sudamerikane bi bila prava senzacija, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.