Petak, 21/07 - Fudbal, Finska, Ykkonen
21/07HIFK vs JJKUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
19/07/2023 20:32
U utakmici druge finske lige sastaju se prošlogodišnji prvoligap HIFK i JJK iz Jivaskile. Meč je na programu u petak u 17.30.
HIFK

Ekipa iz finske prestonice bila je u eliti prošle sezone ali nije se dugo zadržala. Sada su tek na šestom mestu i jedini cilj im je da se plasiraju u plej-of, mada sumnjamo da će uspeti da se u mešaju u bitku za plasman u prvu ligu. U prošlom kolu HIFK je slavio pobedu na gostovanju kod tima KPV, inače poslednjeplasiranog u ligi, i tako su prekinuli niz od šest uzastopnih prvenstvenih utakmica bez pobede. Još sedam kola ostalo je do kraja regularnog dela prvenstva, pa će se posle liga podeliti na dva dela. HIFK ima šansu da ostane barem na šestom mestu jer trenutno ima solidnih pet bodova viška u odnosu na prvog pratioca JaPS.

JJK

Tim iz Jivaskile u je u donjem delu tabele i očigledno će posle 22 odigrana kola igrati u plej-aut. Posle 15 kola nalaze se na pretposlednjem mestu, imaju samo 11 osvojenih bodova, a ispod njih je jedino KPV sa 8. JJK je bez trijumfa već pet kola, a poslednje tri utakmice su izgubili. Odbrana im nije jači deo tima, primili su 25 golova, a jedino je više pogodaka primio tim KaPa. Na sedasm gostovanja, koliko su odigrali ove sezone u prvenstvu, fudbaleri JJK-a su uspeli samo dva puta da donesu po bod, dok su poraženi na pet mečeva. U prošlom kolu su na svom terenu u Jivaskili minimalnim rezultatom izgubili ekipa SaIPa.

Predlog

U prvom delu sezone u utakmici između ova dva rivala, igranoj u Jivaskili, pobednika nije bilo, a ni golova. To je bio prvi međusobni susret između HIFK-a i JJK-a posle skoro punih pet godina. HIFK je u tom intervalu imao mnogo više uspeha, a i sada je po nama, dosta kvalitetniji tim. Naš predlog je tip domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.