Četvrtak, 20/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
20/07Levadia vs ŽilinaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
20/07/2023 02:50
U četvrtak su na programu revanš mečevi kvalifikacija za Ligu konferencije, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Levadije i Žiline. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Levadija

Levadija je jedan od najtrofejnijih estonskih klubova, međutim, prošlu sezonu je ova ekipa završila na drugom mestu na tabeli uz čak osamnaest bodova manjka u odnosu na Floru koja je nažalost došla do titule, ali i kvalifikacija za Ligu šampiona.
Levadija se morala zadovoljiti plasmanom u kvalifikacije za Ligu konferencije, a tamo je ova ekipa naišla na slovačku Žilinu i doživela poraz u prvom meču, pošto je taj duel završen rezultatom 2:1.
U estonskom prvenstvu je u prošlom kolu savladan Kalju sa 3:0.

Žilina

Žilina se prošle sezone nije proslavila pošto je ova ekipa tek nakon doigravanja uspela da dođe do plasmana u kvalifikacije za Ligu konferencije.
Ako se po jutru dan poznaje ovo bi mogla da bude veoma uspešna sezona za nekadašnjeg slovačkog prvaka, koji je do poslednje titule šampiona ove zemlje stigao još 2017. godine.
Naime, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, Žilina je u prvom meču na svom terenu savladala neugodnu ekipu Levadije, rezultatom 2:1, a sve to nakon gola u trećem minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Slovački predstavnik je u prvom meču između dveju ekipa pokazao da je bolji rival, i mišljenja smo da Žilina neće doživeti poraz na ovom duelu pa vam preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 uz kvotu 1.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.