Petak, 21/07 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
21/07Barracas Central vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
20/07/2023 02:57
U noći između četvrtka i petka nas očekuju poslednja dva meča šesnaestine finala argentinskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Barakasa i Boke Juniors. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Barakas

Fudbaleri Barakasa nakon katastrofalnog starta prvenstva u završnoj fazi sezone igraju na veoma visokom nivou, a to nam najbolje govori i podatak da ova simpatična ekipa na poslednjih pet mečeva nije doživela niti jedan poraz.
U tom periodu je Barakas ostvario tri trijumfa uz dva remija, a to je u ovom trenutku dovoljno za trinaesto mesto na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa mimo svih očekivanja slavila na gostovanju kod Tigrea, kada je bilo 0:1.

Boka Juniors

Malo ko se nadao da će Boka Juniors imati ovoliko problema ove sezone, a ono što je možda i najgore je da tim sa Bombonjere po svemu sudeći naredne sezone nećemo gledati u Kopa Libertadores, pošto se trenutno argentinski velikan nalazi na osmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i devetoplasirani Godoj Kruz.
Poput Barakasa i Boka u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou, što će verovatno biti dovoljno za Kopa Sudamerikanu, a u prošlom kolu je tim sa Bombonjere slavio na gostovanju kod Himnazije, kada je bilo 1:3.

Naš predlog

Oba tima igraju na veoma visokom nivou u poslednje vreme i sigurno da neće predstavljati iznenađenje ako na ovom duelu vidimo golove na obe strane, ali smo ipak mišljenja da je sigurnija varijanta dvojka koju kladionica Maxbet plaća sa sjajnom kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.