Petak, 21/07 - Fudbal, Island, 1 deild
21/07Grindavík vs ÍA1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
20/07/2023 13:35
Gosti žele da nastave odličan niz rezultata i na gostovanju kod Grindavika. Meč islandske druge lige igra se u petak u 21.15.
Grindavik

Ambicije domaćeg tima jesu povratak u elitu u kojoj nisu igrali prethodne tri sezone, ali je veliko pitanje hoće li uopšte biti konkurentni ove sezone. Nalaze se na dosta visokom petom mestu, ali je zaostatak za vodećim Aftureldingom čak 17 bodova. Pritom, Grindavik je osvojio samo 15 do sada. Prvo mesto je nedostižno, a samo ono vodi direktno u elitni rang. Međutim, timovi koji budu plasirani od drugog do petog mesta igraće plej-of, i eto šanse da se i Grindavik, na mala vrata, \'\'ugura\'\' u prvu ligu. Trenutno nisu u dobroj formi, na poslednjih sedam utakmica slavili su samo jednom, a u prethodna tri kola osvojili su samo jedan bod.

Akranes

Za razliku od svog domaćina, fudbaleri Akranesa igraju sve bolje kako prvenstvo odmiče. Iza sebe imaju niz od šest mečeva bez poraza, a posle serije od pet uzastopnih pobeda u prošlom kolu su remizirali sa ekipom Vestri na svom terenu. Videćemo da li je ta utakmica označila kraj pobedničkog niza za duže vreme, ili će već na gostovanju u Grindaviku započeti novi. Akranes je trenutno na trećem mestu, od Aftureldinga imaju 11 bodova manje, ali i jednu utakmicu manje odigranu. Ipak, kada je razlika dvocifrena tešđko možete računati na to da nadoknadite minus. I njima je, kao i Grindaviku, prioritet plasman u plej-of, a onda im i šanse za plasman u prvu ligu rapidno rastu.

Predlog

Kod odluke nam je. pre svega, pomoglo upoređivanje trenutne fore ova dva tima. Dok se domaćin muči da pobedi bilo koga, gosti su tek prošle sedmice ostali betz trijumfa, i to nakom pet uzastopnih. Izgleda da se Akranes \'\'zaleteo\'\', uhvatio radnu temperaturu i da bi mogao i iz Grindavika da se vrati sa celim plenom, i pored činjenice da je u prvom delu sezone Grindavik slavio kao gost sa 2:0. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.