Nedelja, 23/07 - Fudbal, Island, Urvalsdeild
23/07HK Kópavogur vs StjarnanUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
9 / 10 Ulog
20/07/2023 21:49
Ove dve ekipe su direktni konkurenti za mesto u plej-ofu islandskog šampionata. Meč u Kopavoguru igra se u nedelju u 21.15.
Kopavogur

Ako je teško predvideti rezultate nekog tima, to je onda slučaj sa Kopavogurom. Ovaj tim je pobedio šampiona Breidablik sa 5:2, a odmah potom izgubio od Frama. Dao je pet golova Breidabliku, a onda u prošlom kolu odigrao bez golova sa Filkirom. Dakle, ne možete se pouzdati ni u ishod, a ni u golove. Kopavogur je trenutno na šestom mestu na tabeli, poslednjem koje posle 22 kola vodi u plej-of, ali imaju utakmicu više od sadašnjeg rivala Stjarnana, uz samo bod prednosti. Jp-š dve ekipe su im za petama, takođe sa po 17 bodova, jednim manje od Kopavogura, a to su Vestmanejar i Akurejri. Čini nam se da među ova četiri tima treba tražiti taj poslednji koji će ići u doigravanje za titulu na Ostrvu.

Stjarnan

Imala je ova ekipa i svojih blistavih trenutaka kada su osvajali titulu, ali su poslednjih sezona uglavnom negde u sredini. Sada je Stjarnan baš na sredni, trenutno su sedmi i pokušaće da se premeste barem za jedno mesto napred i igraju u plej-ofu, posle koga će se možda dokopati i evropskih kupova, pšošto je titula, realno, baš daleko. Ovog leta isandski klubovi beleže odlične rezulatet u Evrpi, kao i ostali timovi iz zemalja na krajnjem severu kontinenta, a to se može pripisati činjenici da je prvenstvo u ovim zemljama u punom jeku u vreme kvalifikacija. Stjarnan je vezao dve pobede, obe na svom terenu, prvo nad Hafnarfjordurom, a onda i favorizovanim Valurom. Na ta dva meča dali su sedam a nisu primili nijedan gol.

Predlog

U prvom ovosezonskom duelu između Stjarnana i Kopavogura videli smo, ne goleadu, nego festival golova. Palo ih je čak devet, a Stjarnan je slavio sa 5:4. U poslednje vreme na utakmicama ova dva tima ne pada toliko pogodaka, a i ovaj meč je direktna bitka za plej-of, pa nam se čini da se navijači sada neće nagledati golova. Naš predlog je igra 0-3 gola, a za ovaj tip je kvota 1.57 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.