Petak, 21/07 - Fudbal, Rumunija, Liga I
21/07UTA Arad vs CFR Cluj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/07/2023 02:01
Već ovog vikenda su na programu mečevi drugog kola rumunskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između ekipe UTA Arad i Kluža. Početak susreta je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
UTA Arad

Ono što je najbitnije, UTA je prošle sezone obezbedila opstanak u društvu najboljih, a to će bez ikakve sumnje biti primarni cilj i ovog puta, uz kostataciju da sve to neće biti nimalo lak zadatak.
U prvom kolu je ova simpatična ekipa odigrala solidan meč na gostovanju kod novajlije Ocelula, a taj susret je završen rezultatom 1:1.
Treba biti realan pa reći da su gosti imali dosta sreće, pošto je domaćin pri rezultatu 1:1 propustio da realizuje jedanaesterac.

Kluž

Nakon pet vezanih titula šampiona Rumunije, Kluž je prošle sezone morao da se zadovolji sa drugim mestom na tabeli, pošto je na kraju Farul iz Konstance mimo svih očekivanja došao do naslova prvaka.
Svakako da jedan od najtrofejnijih rumunskih klubova želi da ove sezone ponovo dođe do naslova prvaka, a razloga za optimizam i te kako ima.
U prvom kolu najkvalitetnijeg ranga rumunskog fudbala, Kluž je odigrao jedan dosta dobar meč na svom stadionu protiv Poli Jašija, u kom je aktuelni vicešampion bez većih problema slavio sa 2:0.

Naš predlog

Na papiru je Kluž daleko bolja ekipa i mišljenja smo da će ovaj tim to i pokazati na terenu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.