Petak, 21/07 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
21/07Brommapojkarna vs HamarbiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
21/07/2023 02:38
Švedsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bromapojkarne i Hamarbije. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Bromapojkarna

Fudbaleri Bromapojkarne su na jedan zaista sjajan način započeli ovaj šampionat, međutim, utisak je da kako vreme prolazi tako i fudbaleri ove ekipe igraju sve slabije.
Naime, na četiri poslednja susreta u Alsvenskanu, Bromapojkarna je doživela isto toliko poraza, što je u ovom trenutku dovoljno za deseto mesto na tabeli.
U prošlom kolu je nekadašnji drugoligaš poražen na gostovanju kod Hekena, kada je bilo 4:2.

Hamarbi

Za razliku od Bromapojkarne koja kako prolazi vreme igra sve slabije, nasuprot njoj, Hamarbi kako teče prvenstvo igra sve bolje.
Nekadašnji šampion Švedske je na poslednja dva susreta ostvario isto toliko trijumfa, a trenutno se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na Bromapojkarnu, kod koje, kao što smo već napomenuli i gostuje u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Hamarbi odigrao još jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Kalmara, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Iako je Hamarbi po našem mišljenju veliki favorit na ovom duelu, vrlo lako se može dogoditi da nam ovaj susret donese dosta pogodaka, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.