Subota, 22/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
22/07Palmeiras vs Fortaleza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/07/2023 08:07
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog vikenda analizirali duel između Palmeirasa i Fortaleze. Početak ovog susreta je zakazan za 21h.
Palmeiras

Fudbaleri Palmeirasa igraju ispod svih očekivanja ove sezone, pogotovu ako uzmemo u obzir da su Zeleni prošle godine došli do naslova prvaka Brazila.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli Serije A, uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
Na poslednjih pet mečeva Palmeiras je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri remija i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je aktuelni šampion Brazila remizirao na gostovanju kod Internasionala kada nije bilo pogodaka.

Fortaleza

Godinama unazad Fortaleza pruža poprilično dobre partije u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, a sva je prilika da je to slučaj i ove sezone.
Iako se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli, treba napomenuti samo četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Flamengo.
Na poslednjih pet mečeva Fortaleza je ostvarila tri trijumfa, ali i dva poraza.
Nažalost, u prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli mimo svih očekivanja poražen na svom terenu od Kujabe, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Nakon pet vezanih mečeva bez trijumfa, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jednu pobedu Palmeirasa, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.