Nedelja, 23/07 - Fudbal, Argentina, Primera
23/07Rosario Central vs River PlataDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
22/07/2023 08:18
Još samo dva kola je ostalo do kraja argentinskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rosarija i River Plejta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Rosario

Fudbaleri Rosarija igraju poprilično dobro ove sezone, o čemu možda i najbolje svedoči podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli i ono što je najbitnije, sva je prilika da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati u Kopa Sudamerikani, što i jeste bio primarni cilj.
Na pet poslednjih mečeva Rosario je ostvario jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na teškom gostovanju kod Rasinga, kada je bilo 1:1.

River Plejt

Pobedom u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Estudijantesa, River Plejt je stigao do novog naslova prvaka, što svakako znači da je novi trener Martin Demikelis dobio prelaznu ocenu, iako je imao težak zadatak, da zameni legendarnog Marsela Galjarda.
Mora se priznati da su Milioneri potpuno zasluženo stigli do titule, pošto je ova ekipa od prvog kola dominirala argentinskim fudbalom.
Nažalost, pre samo nekoliko dana je River Plejt eliminisan iz argentinskog Kupa, i to nakon poraza na domaćem terenu od Taljeresa, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Svakako da će trener gostiju iskoristiti ovu utakmicu da pruži priliku nekim fudbalerima koji su do sada imali nešto slabiju minutažu, što je velika šansa za domaćina, koji po našem mišljenju neće doživeti poraz na ovom duelu pa vam preporučujemo da probate sa duplom šansom 1x uz kvotu 1.67 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.