Ponedeljak, 24/07 - Fudbal, Švedska, Seperetan
24/07GAIS vs Västerås SK1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
22/07/2023 20:48
U utakmici druge švedske lige u Geteborgu domaći GAIS dočekuje Vasteras. Meč je na programu u ponedeljak u 19 časova.
GAIS

Domaćin nije poražen već četiri kola, a u tom intervaliu je imao dve pobede i dva remija. Primili su samo jedan gol u te četiri utakmice, i to u prethodnom kolu u remiju sa Jefleom 1:1. Trenutno su na trećem mestu, sigurno je da žele da se uključe u bitku za plasman u elitu, ali će to biti vraški težak posao. Mnogo toga zavisi i od ovog duela sa trenutno drugoplasiranim Vasterasom, timom koji je u sjajnoj formi. U prvu ligu direktno idu dve prvoplasirane ekipe, dok će treća to pokušati da uradi kroz baraž. Nije GAIS siguran ni na toj trećoj poziciji, iza njih je prava kolona timova koji pretenduju makar na tu poziciju. Kada igra u svom Geteborgu GAIS je ostvario četiri pobede, jedan remi i dva poraza.

Vasteras

Ako je neki tim u dobroj formi to je upravo Vasteras. Gosti su vezali četiri pobede, a u prethodnom kolu savladali su i lidera na tabeli, ekipu Utsiktena, kojoj su se približili na samo dva boda razlike. Vasteras igra baš dobro, neće nas iznenaditi ako se uskoro nađe i na čelu tabele, ali do plasmana u prvu ligu ima još mnogo posla. Prvenstvo je stiglo tek do polovine, ovo je poslednje kolo prvog dela takmičenja, pa će pravi okršaji, oni koju odlučuju o sudnbini klubova, tek trebati da budu odigrani. Na prethodna četiri gostovanja Vasteras je pobedio tri puta i samo jednom izgubio, a od početka sezone već imaju pet trijumfa na strani.

Predlog

Ovo je svakako derbi kola jer se sastaju timovi na trećem i drugom mestu, ali se nama čini da je Vasteras u takvom naletu, posebno nakon pobede nad Utsiktenom, da može da sruši svaki tim u ligi. GAIS-u je ovaj duel još i važniji, poraz bi ih udaljio od borbe za drugo mesto, ali, ponavljamo, ima još tačno polovina prvenstva i dovoljno vremena za ispravak. Predlažemo dvojku, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 3.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.