Ponedeljak, 24/07 - Fudbal, Island, Urvalsdeild
24/07FH vs Fylkir1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/07/2023 21:04
Redovno kolo na Islandu zatvara meč u Hafnarfjorduru gde domaći tim dočekuje Filkir. Ovaj meč na programu je u ponedeljak u 21.15.
Hafnarfjordur

Domaći tim je dođiveo dva neprijatna poraza u dva prethodna kola i znatnoumanjio svoje pšanse da se bori za evropsku vizu za naredno leto. Prvi zadatak za HF je da izbori plasman u plej-of, a onda šta bude. Za sada su na zadovoljavajućem petom mestu sa 21 bodom iz 14 utakmica, ali je zaostatak za vodećim Vikingurom pre ovog kola bio neverovatnih 17 bodova, i pored toga što je lider odigrao meč više. Hafnarfjordur na svom terenu igra skoro pa perfektno, na šest utakmica su pobedili pet puta, a samo su jednom remizirali i to u duelu sa aktuelnim šampionom Breidablikom, timom koji za sada briljira u Evropi i već je zabeležio četiri pobede.

Filkir

Gosti bi bili presrećni da na ovako teškom gostovanju osvoje makar bod. Filkir nije u dobrom momentumu, sedam kola već ne znaju za trijumf, a u tom intervalu imaju četiri poraza i tri remija. Filkir je tek na 10. mestu, na oko ima solidnoh sedam bodova više od poslednjeplasiranog Keflavika, ali i dve utakmice više odigrane, pa bi lako ta razlika mogla da bude i znatno manja. Njima trebaju pobede, do sada ih imaju tri u 9 utakmica, a svakako će igrati u plej-autu i onda će se nadmetati sa timovima sličnog kvaliteta. No, prvenstvo se tek zahuktalo, neki timovi igraju u evropskim kvalifikacijama i čak beleže odlične rezultate, što dosta govori i o kvalitetu prvenstva ove ostrvske zemlje.

Predlog

Mada su vezali dva neuspeha, fudbaleri Hafnarfjordura su apsolutni favoriti u ovom meču, pa nas j malo začudila i odlična kvota koja je ponuđena za njihovu pobedu. Tim koji je u šest mečeva na svom terenu uzeo 16 bodova, mora da bude favorit protiv ekipe koja je na strani uzela dva boda u sedam mečeva. Naš predlog je jedinica sa kvotom 2.35 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.