Nedelja, 23/07 - Fudbal, Norveška, Elitserija
23/07Tromse vs BranDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
23/07/2023 02:51
Norveško prvenstvo nam je do sada donelo baš dosta uzbuđenja, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tromza i Brana. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Tromze

Fudbaleri Tromzea igraju solidno u ovogodišnjem izdanju norveške Elitserije, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Bran, koji mu između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva Tromze je ostvario tri trijumfa uz jedan remi, ali i jedan poraz.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Rozenborga, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Bran

Utisak je da svi navijači Brana imaju dosta razloga za partije svoje omiljene ekipe, koja se u ovom trenutku nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na trećeplasirani Viking, koji u poslednje vreme igra nestvarno dobro.
Inače, na pet poslednjih mečeva u prvenstvu, Bran je ostvario dva trijumfa, isto toliko poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je najprijatnije iznenađenje šampionata slavio na svom terenu protiv Stremsgodseta rezultatom 1:0.

Naš predlog

I jedni i drugi će učiniti sve da dođu do trijumfa na ovom susretu, a to nam svakako obećava golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.