Nedelja, 23/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
23/07Santos vs Botafogo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
23/07/2023 03:00
Brazilska Serija A se polako ali sigrurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Santosa i Botafoga. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Santos

Brazilski velikan se nakon petnaest odigranih mečeva nalazi na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Do sada je nekadašnji šampion Brazila odigrao petnaest mečeva u prvenstvu i ostvario četiri trijumfa, isto toliko remija uz čak sedam poraza što je zaista previše za ekipu koja je za primarni cilj imala plasman u Kopa Libertadores.
Inače, u prošlom kolu je Santos poražen na gostovanju kod Sao Paula kada je bilo 4:1.

Botafogo

Botafogo je najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, a svakako da će nam to najbolje potvrditi i tabela, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Flamengo, ali i meč manjka u odnosu na tim sa Marakane, koji je sinoć samo remizirao na svom terenu protiv Amerike Mineiro, i to nakon pogotka u poslednjim trenucima susreta.
Što se tiče lidera na tabeli, Botafogo je u prošlom kolu upisao novi trijumf i to na svom stadionu protiv nimalo naivnog Bragantina, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Santosu ništa ne polazi za nogom u poslednje vreme i mišljenja smo da će to iskoristiti silno motivisan gost koji bi eventualnim trijumfom još više pobegao drugoplasiranom Flamengu i praktično stavio jednu ruku na šampionski pehar.
Kladionica CircusBet dvojku plaća sa fantastičnom kvotom 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.