Ponedeljak, 24/07 - Fudbal, Japan, J.League 2
24/07Roasso Kumamoto vs Fagiano OkayamaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
23/07/2023 19:34
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel japanske druge lige, a ovog puta je izbor pao na meč između Kumamota i Okajame. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 12h.
Kumamoto

Jako loše fudbaleri Kumamota igraju u ovogodišnjem izdanju japanske druge lige, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet susreta u prvenstvu, ova ekipa je bez trijumfa, a u tom periodu je Kumamoto dva puta remizirao uz čak tri poraza.
U prošlom kolu je četnaestoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu od Oite, a taj susret je završen rezultatom 1:3.

Okajama

Ni Okajami ne cvetaju ruže u dosadašnjem toku prvenstva, ali svakako da je za sada ova ekipa pokazala dosta više od njenog protivnika na današnjem susretu o čemu će nam možda i najbolje posvedočiti tabela koja nam pokazuje da se ovaj tim trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
U prošlom kolu je Okajama odigrala jedan solidan meč na svom terenu protiv Nagasakija koji je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Kumamoto u poslednje vreme igra katastrofalno na domaćem terenu što bi Okajama mogla da iskoristi, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.