Sreda, 26/07 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
26/07Korintijans vs Sao Paulo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/07/2023 22:54
U noći između utorka i srede nas očekuju mečevi brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Korintijansa i Sao Paula. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Korintijans

Fudbaleri Korintijansa igraju dobro u brazilskom Kupu, o čemu najbolje svedoči podatak da je ova ekipa uspela da dođe do plasmana u polufinale drugog po važnosti takmičenja u Brazilu.
Tu ih očekuje dvomeč protiv nimalo naivnog Sao Paula, a kada su u pitanju partije domaćina u ovogodišnjem izdanju Serije A, treba reći da se dosta više očekivali pošto se brazilski velikan trenutno nalazi na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli, uz samo dva boda viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
U prošlom kolu je Korintijans remizirao na gostovanju kod Baije, a taj duel je završen bez pogodaka.

Sao Paulo

I Sao Paulo poput Korintijansa pruža odlične partije u brazilskom Kupu, pošto je ova ekipa preko aktuelnog šampiona Serije A - Palmeirasa, uspela da dođe do polufinala, što je samo po sebi uspeh.
Što se tiče partija u brazilskom prvenstvu, u ovom trenutku se tim sa popularnog Murumbija nalazi na odličnom šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores, što ruku na srce i jeste primarni cilj Sao Paula.
Nažalost, u prošlom kolu je brazilski velikan zasluženo poražen na gostovanju kod Kujabe, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Obično u ovakvim mečevima uvek dajemo prednost domaćinu, a kako Korintijans Kup takmičenje igra za spas sezone, toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.