Sreda, 26/07 - Fudbal, Argentina, Primera
26/07Kolon vs TigreDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
24/07/2023 23:02
Još samo dva kola je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja argentinskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kolona i Tigrea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Kolon

Iako je Kolon većim delom šampionata pružaju katastrofalne partije, ono što je najbitnije je da ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku klub iz Santa Fea ima čak sedam bodova viška u odnosu na Arsenal Sarandi, koji se nalazi na poslednjem mestu na tabeli, što je na dva kola pre kraja nenadoknadiva bodovna razlika.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala još jedan jako loš meč u nizu, ovog puta na gostovanju kod Argentinos Juniorsa, a taj susret na stadionu "Diego Armando Maradona" je završen rezultatom 1:0.

Tigre

Tigre je ove sezone ostavio daleko bolji utisak od svog rivala na večerašnjem susretu, ali nažalost ni to neće biti dovoljno za plasman u neko od klupskih takmičenja, uz konstataciju da je primarni cilj bio plasman u Kopa Sudamerikanu.
Naime, u ovom trenutku se Tigre nalazi na dvadesetom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na desetoplasirani Godoj Kruz, a to deseto mesto je i poslednje koje donosi plasman u kvalifikacije za Sudamerikanu.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Barakasa, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Pošto i jedne i druge očekuje mirna završnica šampionata, deluje da bi treneri obeju ekipa mogli da izvedu nešto izmenjene sastave, kako bi pružili šansu fudbalerima koji su imali manju minutažu u dosadašnjem delu sezone.
I pored toga, mišljenja smo da nas očekuje jedan i te kako otvoren duel u kom bi i jedni i drugi mogli do makar jednog pogotka, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG uz kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.