Četvrtak, 27/07 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
27/07San Lorenco vs Platense1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/07/2023 01:17
Još samo dva meča šesnaestine finala argentinskog Kupa je ostalo da se odigra, a za vas smo ovog puta analizirali meč između San Lorenca i Platensea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:10h.
San Lorenco

Generalno, deluje da svi navijači San Lorenca mogu da imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se njihova omiljena ekipa na kolo pre kraja argentinskog šampionata nalazi na trećem mestu na tabeli koje na kraju donosi direktan plasman u Kopa Libertadores.
Veliku priliku da sve to overi, ovaj klub je propustio u prošlom kolu kada je poražen na domaćem terenu od Argentinos Juniorsa, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, na domaćem terenu je do sada ova ekipa odigrala četrnaest mečeva i ostvarila osam trijumfa, pet remija i samo jedan poraz.

Platense

Primarni cilj Platensea je pred početak ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg ranga argentinskog fudbala bio opstanak u društvu najboljih, a ono što je bez ikakve sumnje najbitnije, je da ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u Ligi Profesional.
Naime, u ovom trenutku se Platense, na kolo pre kraja nalazi na sjajnom šesnaestom mestu na tabeli, i ako vidimo bodovnu razliku u odnosu na prežaljeni Arsenal Sarandi, doći ćemo do zaključka da se opstanak ni u jednom trenutku nije ni dovodio u pitanje.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena od Urakana na svom terenu.

Naš predlog

San Lorenco pored odličnih partija u prvenstvu ima izuzetno velike ambicije i u argentinskom Kupu, zbog čega vam najviše i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.