Četvrtak, 27/07 - Fudbal, Međunarodni, Leagues Cup
27/07Njujork Siti vs Toronto1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/07/2023 01:24
Od ove godine je na programu i američki Liga Kup, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Njujork Sitija i Toronta. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Njujork Siti

Od kako je Njujork postao deo Siti grupe, ova ekipa godinama unazad slovi za jednog od glavnih pretendenata na titulu u MLS-u, a do sada su "Građani" samo jednom dolazili do naslova prvaka.
U ovom trenutku se Njujork nalazi na jako lošem trinaestom mestu na tabeli zapadne konferencije, i kako sada stvari stoje, ova ekipa će imati dosta problema da dođe do plasmana u plej-of.
Inače, u prvom kolu Liga Kupa, američki predstavnik je poražen od meksičkog Atlasa na domaćem terenu rezultatom 0:1.

Toronto

Do Dolaska Mesija i družine u Inter Majami, Toronto je bio najskluplji tim u MLS-u, ali i pored toga ekipa iz Kanade se u ovom trenutku nalazi na pretposldenjem mestu na tabeli istočne konferencije, i gotovo je izvesno da Toronto nećemo gledati u doigravanju, što će bez ikakve sumnje biti ogromno razočarenje za Insinjea i drugare.
U prošlom kolu MLS-a, nekadašnji šampion Amerike je doživeo novi poraz, peti uzastopni, i to ovog puta na gostovanju kod Čikaga, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

I jedni i drugi traže prekid crnog niza, a utisak je da će Siti imati dosta veće ambicije u ovom takmičenju, zbog čega domaćinu i dajemo veću prednost na ovom susretu, pa vam preporučujemo da probate sa jedinicom uz kvotu 1.75 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.