Četvrtak, 27/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
27/07APOEL vs Vojvodina1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/07/2023 15:52
U četvrtak nas očekuju mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između APOEL-a i Vojvodine. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
APOEL

Fudbaleri APOEL-a su prošle sezone proigrali nakon što ih je preuzeo Vladan Milojević, ali na žalost to nije bilo dovoljno za titulu, pa je ova ekipa morala da se zadovolji sa plasmanom u kvalifikacije za treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje - Ligu konferencije.
U pripremnom periodu se kiparski predstavnik baš i nije proslavio, a na tri poslednja duela su fudbaleri Apoela bez trijumfa.
U poslednjem pripremnom meču pred ovaj duel kiparski klub je remizirao protiv Volosa, kada je bilo 1:1.

Vojvodina

Nakon nekoliko sušnih godina, Vojvodina je prošle sezone konačno igrala onako kako se to od ovog kluba i očekuje, a sve to je dovelo do toga da popularne Lale gledamo u kvalifikacijama za Ligu konferencija.
Bilo je nekoliko veoma zanimljivih dolazaka u Novi Sad, a ostaje žal što je klub pre nekoliko dana napustio Uroš Kabić, koji je pojačao redove Crvene zvezde.
Inače, u pripremnom periodu je Voša ostavila solidan utisak, a u poslednjoj proveri pred duel sa APOEL-om, klub iz Novog Sada je remizirao protiv Borca iz Banja Luke, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Utisak je da APOEL ima daleko više iskustva u evro takmičenjima, i to će verovatno biti i presudno, barem kada je ovaj prvi duel između kiparskog i srpskog predstavnika u pitanju, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.